Software-ontwikkeling bij IntelliMagic

Wij zijn altijd geïnteresseerd om kennis te maken met goede developers en testers. Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Neem dan contact met ons op om te onderzoeken of er een match is.

IntelliMagic is een zelfstandig Nederlands bedrijf met in totaal 76 werknemers, waarvan 42 in Leiden. Op ons hoofdkantoor in Leiden ontwikkelen we technisch interessante software op het gebied van IT-infrastructuur performance die we verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. Onze software draait bij de klant of in een door ons gemanagede Cloud omgeving.

Het toepassingsgebied van onze software zorgt voor technisch en intellectueel interessante uitdagingen. Je kan je eigen creativiteit kwijt bij de invulling van je werk. We werken met maandelijkse release cycles en hebben een op agile principes gebaseerd ontwikkelproces.

De techniek

Wij maken software die bij de klant draait als applicatie op Windows, op het IBM Mainframe en als webapplicatie die wij ook voor onze klanten in de Cloud kunnen hosten.

Het bestaat uit dataverwerkende componenten geschreven in C++, een reporting engine geschreven in VB.NET die MSSQL en IBM Db2 databases ondersteunt, en een webapplicatie waarin onder meer C#, ASP.NET MVC, HTML(5), CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap en SignalR gebruikt worden.

We gebruiken Git als source code control systeem, TeamCity voor build- en testautomatisering en VMware voor testomgevingen. De geautomatiseerde tests gebruiken zelf in Perl ontwikkelde frameworks en de ICTestAutomation suite.

Wie ben jij

  • Je hebt een afgeronde Master in een bèta-richting.
  • Je kunt complexe software doorgronden en draagt ideeën voor verbetering aan.
  • Je vindt het leuk nieuwe ontwikkelingen bij te houden en toe te passen.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk.
  • Je kunt conceptueel denken en zoekt naar structurele oplossingen.
  • Je communiceert open en vriendelijk met collega’s en externe contacten.
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands.

Werkomgeving

Je werkt in een informele omgeving in een monumentaal pand in het centrum van Leiden, in een team van hoogopgeleide en bekwame mensen. Plezier in je werk is belangrijk voor ons en er is veel ruimte om werkzaamheden en verantwoordelijkheden op te pakken die bij je passen. We hebben een zeer mooi arbeidsvoorwaardenpakket en bieden een goed salaris.

Contact

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op www.intellimagic.com/werken en bij vragen kun je contact opnemen met Arthur Hillenaar via 071-5796000.

Denk je dat werken bij IntelliMagic iets voor jou is? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar werken@intellimagic.com.

Lees hier ons privacy statement ten aanzien van sollicitaties.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.