Click here to get these directions in English

Bezoekadres:

Pieterskerkgracht 15
2311 SZ  Leiden
071 – 5796000

Alleen voor voetgangers:

Lokhorststraat 16
2311 TA Leiden
071 – 5796000

Bereikbaarheid OV:

Vanaf het NS-station Leiden Centraal kunt u lopen (10 à 15 minuten), of een van de vele bussen nemen naar halte Breestraat. Vanaf deze halte is het nog 2 minuten lopen. Volg de borden met “Latijnse School”. We zijn gevestigd in de Latijnse school. Dit staat aangeven op de toeristische bewegwijzering in de stad. U kunt de borden volgen met “Latijnse School”. Zo bereikt u onze ingang aan Lokhorststraat 16, die niet bereikbaar is met de auto.

Bereikbaarheid met auto of fiets, leveringen:

De Lokhorststraat is niet bereikbaar voor auto’s. Gebruik de ingang aan de Pieterskerkgracht 15 als u met de fiets komt of iets wilt afleveren met een auto. Voor fietsen is er een stalling rechts van onze ingang aan de Pieterskerkgrachtzijde. De ingang van ons pand bereikt u via de doorgang links naast een speeltuintje, tegenover “Hoppezak kledingverhuur”. Deze ligt dus niet direct aan de straat, maar verscholen achter een muur van de speelplaats. Zie ook Google streetview.

Indien u uw auto wilt parkeren, is daarvoor betaalde gelegenheid op straat of op het parkeerterrein aan de Haagweg. Vanaf de Haagweg kunt u gebruik maken van shuttlebusjes naar de Breestraat of het is ongeveer 10 minuten lopen.

Met taxi:

Taxi’s kunnen ook het adres Pieterskerkgracht 15 gebruiken. U kunt de chauffeur vragen te stoppen bij “Hoppezak kledingverhuur”, dat is op nummer 20 aan de overkant van de straat. U steekt over en bereikt via de doorgang links naast het speeltuintje de ingang van ons pand. Zie ook Google streetview.