Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta? Om ons ontwikkelteam te versterken zoeken wij een goede software engineer met ruime ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties met ASP.NET MVC.

Wij, IntelliMagic in Leiden ontwikkelen specialistische AIOps software die we verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zijn een professioneel bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers.

Sinds kort maken wij onderdeel uit van de wereldwijde softwareorganisatie van IBM. Als je bij ons komt werken word je in de loop van het jaar officieel een IBM medewerker, met alle carrièremogelijkheden die dat met zich meebrengt.

Download this vacancy as a PDF

Over ons

IntelliMagic is sinds kort onderdeel van een internationaal team binnen IBM. We ontwikkelen onze software in ons kantoor in Leiden, met 14 ontwikkelaars en 4 testers verdeeld over 2 teams. Onze software draait bij de klant of in een door ons gemanagede Cloud omgeving.

Werkzaamheden

 • Ontwerp en implementatie van nieuwe functionaliteit in onze web user interface, zowel front- als backend.
 • Onderhouden van code, bugs oplossen en structurele verbeteringen doorvoeren.
 • Automatische unittests en integratietests maken.
 • Peer reviews uitvoeren van designs en code van de andere ontwikkelaars.
 • Derdelijns supporttaken, zoals het diepgaand analyseren van problemen die door klanten zijn gevonden.

Je kan je eigen creativiteit kwijt bij de invulling van je werk en je werkt nauw samen met de andere ontwikkelaars en de testers die aan hetzelfde product werken. We werken met maandelijkse release cycles en hebben een op agile principes gebaseerd ontwikkelproces.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Master in een bèta richting.
 • Je hebt ruime ervaring met ontwerp en implementatie van dynamische web interfaces met behulp van C#, ASP.NET MVC, HTML(5), CSS, JavaScript, jQuery, Angular, SignalR.
 • Je kunt complexe code doorgronden en uitbreiden en draagt ideeën voor verbetering aan.
 • Je vindt het leuk nieuwe ontwikkelingen bij te houden en toe te passen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk en levert robuuste en onderhoudbare code.
 • Je denkt conceptueel na over het technisch ontwerp en zoekt naar structurele oplossingen.
 • Je bent klantgericht. Bij alle designbeslissingen en implementatiekeuzes sta je stil bij een eventuele impact op de gebruiker. Je streeft ernaar de gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken.
 • Je communiceert open en vriendelijk met collega’s en externe contacten.
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, of bent bereid dat laatste te leren door een intensieve cursus.

Wat bieden wij

Je werkt in een informele omgeving met hoogopgeleide en bekwame mensen. Plezier in je werk is belangrijk voor ons en werkzaamheden worden afgestemd op je capaciteiten. We bieden mooie arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Thuiswerken kan 1 à 2 dagen per week en daarnaast zien we je graag minimaal 3 dagen per week op ons monumentale kantoorpand in Leiden. We zorgen voor een goed uitgeruste (thuis)werkplek.

Als je meer wilt weten over ons bedrijf en de vacature, kijk dan op www.intellimagic.com/werken of bel ons op 071-5796000. Dit geldt alleen als je zelf interesse hebt in de baan; we willen niet gebeld worden door recruiters.

Als je wilt solliciteren, stuur dan je motivatiebrief en je CV naar werken@intellimagic.com.

We verzoeken recruiters niet te reageren op deze vacature.

Learn More About IntelliMagic

Learn more about IntelliMagic and what it’s like to work with us!