Ervaren lead systeembeheerder

Ben jij een slimme systeembeheerder met uitstekende organisatorische vaardigheden en een brede interesse?

Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch interessante software op het gebied van IT-infrastructuur performance die we verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zijn een relatief kleinschalig bedrijf met een goede sfeer en waardering voor de persoonlijke inbreng en initiatieven van onze medewerkers.

Wij zoeken een ervaren systeembeheerder met academisch denkniveau voor het beheer van onze interne IT.

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor onze complete interne IT omgeving en werkt in een lead rol nauw samen met onze andere systeembeheerder.

We hebben een brede en geavanceerde IT omgeving. Je wordt onder andere verantwoordelijk voor de SAN storage servers, VMware, Windows Server, Office365, switches, backup & recovery, VPN, firewalls, telefonie, laptops met Windows, SQL server, licentiebeheer, IT monitoring en scripting (zabbix, powershell), en natuurlijk lever je gebruikersondersteuning, waarbij je te maken krijgt met zowel standaardvragen als geavanceerde requirements die voortkomen uit het werk als software developer of tester.

Sommige klanten draaien onze software op een door ons beheerde Cloudomgeving, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het in de lucht zijn van deze service en communicatie met onze Cloud provider als het issue bij hen ligt. De communicatie met onze klanten zelf wordt overigens primair door onze supportafdeling gedaan.

  • Je werkt dagelijks aan een mix van taken en verdeelt het werk tussen jou en je directe collega
  • Je overlegt regelmatig met de twee collega’s in de VS die daar verantwoordelijk zijn voor de lokale IT
  • Jullie gebruiken een ticketing systeem voor het managen van jullie werk (van incidenten tot projecten) en je documenteert alle relevante zaken omtrent IT beheer in beschrijvingen en procedures
  • Je communiceert helder en vriendelijk met de rest van het bedrijf over IT zaken die voor hen relevant zijn

Over ons
IntelliMagic is een zelfstandig Nederlands bedrijf met in totaal 70 werknemers, waarvan 40 in Leiden. We ontwikkelen de software in ons hoofdkantoor in het centrum van Leiden, en hebben twee verkoopkantoren in de VS en Duitsland. Onze software draait bij de klant of in een door ons gemanagede Cloud omgeving.

Wie ben jij

  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt ruime ervaring als systeembeheerder
  • Je hebt specifieke ervaring met de meeste van de bovengenoemde platformen en aandachtsgebieden
  • Je hebt een zeer goed probleemoplossend vermogen en duikt zelfstandig in complexe nieuwe materie
  • Je bent zorgvuldig, gebruikt checklists, en breidt op eigen initiatief procedures en documentatie uit
  • Je bent vriendelijk en werkt goed samen met allerlei soorten collega’s, van administratief tot technisch
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, of bent bereid dat laatste te leren door een intensieve cursus

Wat bieden wij
Je werkt in een informele omgeving in een monumentaal pand in het centrum van Leiden, in een bedrijf met hoog opgeleide en bekwame mensen. Plezier in je werk is belangrijk voor ons en we streven ernaar verantwoordelijkheden te geven die bij je passen. We bieden mooie arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.

Sollicitatie
Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op www.intellimagic.com/werken en bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Arthur Hillenaar via 071-5796000.
Denk je dat deze baan iets voor jou is? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar werken@intellimagic.com.

Je kunt deze vacature ook downloaden als PDF.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.